Η πρώτη «πιπεράτη» σκηνή της Μάιλι Σάιρους [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη «πιπεράτη» σκηνή της Μάιλι Σάιρους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ένα μπαράζ προκλητικών τουιτερο-φωτογραφιών, η πιο διάσημη 19χρονη στον πλανήτη αποφάσισε να δείξει και στην μεγάλη οθόνη το πόσο ποθητή είναι. Η συγκεκριμένη σκηνή από την -ρομαντική «πατάτα»- LOL είναι απλά η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.

«Μέντες για την αναπνοή, κοιλιακούς και spray tan. Συν ασκήσεις για να φαίνεται το στήθος μου μεγαλύτερο και πιο παιχνιδιάρικο». Αυτό είναι το μυστικό του πως προετοιμάζεται για να γυρίσεις μια σκηνή σεξ, σύμφωνα πάντα με την πρώην σταρ του Χάνα Μοντάνα.

Η πρώτη «πιπεράτη» σκηνή της Μάιλι Σάιρους [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αν και, η Σάιρους παραδέχτηκε πως ξέχασε ένα πολύ σημαντικό πράγμα «Να ξυρίσω τα πόδια μου. Ήμουν στο τρειλέρ μου, το συνειδητοποιώ και αρχίζω να φωνάζω 'κάποιος να μου φέρει ένα ξυράφι τώρα'».

Όσον αφορά την δική της πρώτη φορά που έκανε σεξ, η Μάιλι δεν είχε πρόβλημα να θυμηθεί πως το σημαντικότερο είναι «Ότι σε αλλάζει ως άνθρωπο. Αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι ίσως αυτό είναι που θέλουν τα αγόρια από σένα».

Η συγκεκριμένη σκηνή, με την μητέρα της Ντέμι Μουρ να βρίσκει και να ξεφυλλίζει το ημερολόγιό της, εκεί όπου διαδοχικά βρίσκει ένα προφυλακτικό και φωτό της Μάιλι να φιλάει άλλη γυναίκα, είναι σαφώς λιγότερο σέξι από την χθεσινή της εμφάνιση στα Billboard Awards.

Η πρώτη «πιπεράτη» σκηνή της Μάιλι Σάιρους [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αλλά, πάντως, είναι μια καλή αρχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ