«Είχα σαλτάρει. Έμεινα επί μήνες κλειδωμένη σπίτι μου», δήλωσε στον Θέμο η Μενεγάκη - iefimerida.gr

«Είχα σαλτάρει. Έμεινα επί μήνες κλειδωμένη σπίτι μου», δήλωσε στον Θέμο η Μενεγάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που ζήλεψαν χθες τον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε το προνόμιο να φιλοξενεί στο ΟΛΑ την πρώτη συνέντευξη της Μενεγάκη μετά το διαζύγιο της. Με την Ελένη να μιλάει όντως για όλους και για όλα.

Ας ξεκινήσουμε με το πιο ζουμερό, ότι δηλαδή έχει να κάνει με το διαζύγιό της, με την Ελένη να δηλώνει «Μου αρέσει να είμαι προγραμματισμένη, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη. Το πώς έγινε δεν μπορώ να το απαντήσω. Όταν σταματάει να δίνει χαρά ο ένας στον άλλο και δεν μπορούν να είναι καλά και οι δύο σε μια σχέση, καλό είναι να χωρίζεις, αλλά μόνο αν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Εγώ δεν ήξερα αν θα το άντεχα. Σήμερα που έχουν περάσει τόσα χρόνια και τα παιδιά μου είναι καλά και εγώ ξαναβρήκα την Ελένη λέω ´εντάξει'. Έτσι έπρεπε να γίνει και είμαστε καλύτερα και οι δύο».

Και όταν η παρουσιάστρια λέει καλύτερα, εννοεί πολύ καλύτερα «Είμαι ευτυχισμένη. Και να σου πω κάτι, όταν περνάς φουρτούνες το ζεις και περισσότερο αυτό. Είναι πιο έντονο».

Ενώ δεν δίστασε να περιγράψει αναλυτικά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της «Σάλταρα και από θέμα υγείας και από θέμα ψυχολογίας. Έμεινα καιρό κλειδωμένη στο σπίτι μου. Ήθελα να σταματήσω την εκπομπή. Ένιωθα ότι δεν την βγάζω».

Κάτι στο οποίο συνέβαλε και η τρομακτική έκταση που πήρε ο χωρισμός της στην τηλεόραση, σε σημείο που την έκανε να νοιώθει ότι «η τηλεόραση θα με κατασπαράξει».

Αν και είναι δύσκολο για κάποιον να πιστέψει ότι όντως η Ελένη δεν καταλαβαίνει το γιατί έγινε όλο αυτό το σούσουρο, όπως προκύπτει από την δήλωσή της «Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο δικός ο χωρισμός έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Είχε τόσο ενδιαφέρον; Έχουν χωρίσει και άλλοι γνωστοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί τράβηξε τόσο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ