Συνάντηση Πικραμμένου-Παπαδήμου ενόψει Συνόδου Κορυφής - iefimerida.gr

Συνάντηση Πικραμμένου-Παπαδήμου ενόψει Συνόδου Κορυφής

Συνάντηση Πικραμμένου - Παπαδήμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις τέσσερις η ώρα έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ενόψει της μεθαυριανής Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 2 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Στη συσκεψη εκτός από τον κ.Παπαδήμο θα συμμετέχουν και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννης Στουρνάρας, ο Υπουργός Επικρατείας Αντώνης Αργυρός, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Άκης Σκέρτσος, και ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργοε Παγουλάτοε .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ