Ο Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε ξαφνικά για να μην έχει δικαίωμα η νύφη στην περιουσία; - iefimerida.gr

Ο Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε ξαφνικά για να μην έχει δικαίωμα η νύφη στην περιουσία;

Ο Ζούκερμπεγκ παντρεύτηκε ξαφνικά για να μην έχει δικαίωμα η νύφη στην περιουσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κακές γλώσσες των αμερικανικών media επιμένουν ότι ο συνιδρυτής του Facebook έκανε ένα πρόχειρο, σχετικά φτωχό και βιαστικό γάμο για να αποκλείσει την Πρισίλα Τσαν από τα 20.000.000.000 δολάρια που θα κέρδιζε με την είσοδο της εταιρείας του στο χρηματιστήριο.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε την Πρισίλα Τσαν μόλις μία μέρα μετά την κατάθεση του πορτφόλιού του στο χρηματιστήριο και σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια εάν κάποιος ιδρύσει την εταιρία του και την πουλήσει την επόμενη μέρα του γάμου τότε η νύφη δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα επί της περιουσίας!

Ο Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε ξαφνικά για να μην έχει δικαίωμα η νύφη στην περιουσία; | iefimerida.gr 0

«Είναι πολύ απλό. Φανταστείτε έναν ζωγράφο ο οποίος φτιάχνει ένα έργο πριν τον γάμο και το πουλάει αμέσως μετά τον γάμο. Ολα τα κέρδη από την πώληση του έργου τα δικαιούται ο καλλιτέχνης και μόνο» δηλώνει η ειδική στα διαζύγια διασήμων -και πρώην Disso Queen- Λάουρα Γουάσερ.

Ο Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε ξαφνικά για να μην έχει δικαίωμα η νύφη στην περιουσία; | iefimerida.gr 1

Στην περίπτωση βέβαια που το Facebook ανεβάσει τις μετοχές του στο μέλλον τότε η Πρισίλα, η οποία έχει σχέση με τον Ζούκερμπεργκ εδώ και εννέα χρόνια, θα δικαιούται το 50% από όλα τα κέρδη.

Κατά την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης στο χρηματιστήριο πάντως η μετοχή της Facebook Inc. Έκανε βουτιά 10,5%!

Ο Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε ξαφνικά για να μην έχει δικαίωμα η νύφη στην περιουσία; | iefimerida.gr 2

Αρνητικά συζητήθηκε επίσης η γλώσσα του σώματος στις γαμήλιες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον Ζούκερμπεργκ στο Facebook καθώς οι νιόπαντροι στέκονταν σαν ξένοι μεταξύ τους ενώ η Πρισίλα φορούσε ένα νυφικό της Claire Pettibone, αξίας μόλις 4.700 δολαρίων.

Ο Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε ξαφνικά για να μην έχει δικαίωμα η νύφη στην περιουσία; | iefimerida.gr 3

Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή από την αλλαγή στο status του Ζούκερμπεργκ στο προφίλ του. Ακόμη και οι καλεσμένοι στην αξίας 4.500.000 δολαρίων έπαυλη του ζευγαριού στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια νόμιζαν ότι η πρόσκληση αφορούσε το πάρτι για την αποφοίτηση της Πρισίλα από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ