Παίκτες της Μπάγερν δεν ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι - iefimerida.gr

Παίκτες της Μπάγερν δεν ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι

Μπάγερν Μονάχου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετοί παίκτες της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκαν λιγόψυχοι πριν την διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι, καθώς δεν ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι.

Σύμφωνα με την «Bild», ο Αριεν Ρόμπεν δεν στήσει εκ νέου την μπάλα στα 11 βήματα, μια και είχε νικηθεί από τον Πετρ Τσεχ στην παράταση και ζήτησε από τον Μάριο Γκόμες να πάρει την θέση του. Αντιθέτως, προθυμία έδειξε ο Μάνουελ Νόιερ, που ήταν εύστοχος, ενώ οι Τόμας Μίλερ και Φρανκ Ριμπερί που ήταν δύο από τους υποψήφιους εκτελεστές, είχαν βγει ως αλλαγή προηγουμένως και δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στη διαδικασία. «Κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι και δεν μπορούσα να τους υποχρεώσω να το κάνουν», δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών Γιουπ Χάινκες, χωρίς όμως να κατονομάσει σε ποιους αναφέρεται.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, πριν από τον τελικό οι παίκτες της Μπάγερν δεν είχαν κάνει έξτρα προπόνηση στις εκτελέσεις πέναλτι, αφού δεν θεωρήθηκε απαραίτητο καθώς η γερμανική ομάδα είχε πάρει την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στην Γκλάντμπαχ και την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και του Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ