Ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει πολιτικά και ψυχικά «εκτός ΛΑΟΣ» - iefimerida.gr

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει πολιτικά και ψυχικά «εκτός ΛΑΟΣ»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει Πολιτικά και ψυχικά εκτός ΛΑΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι «Πολιτικά και ψυχικά εκτός κόμματος» , ενω πρόσθεσε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα κοινοποιήσει την απόφαση αποχώρησής του, με επιστολή στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο κ. Βελόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του στις ύβρεις και τις χυδαιολογίες, που, όπως είπε, εκτοξεύονται απο την πλευρά του ΛΑΟΣ, εναντίον του ίδιου αλλά και άλλων, ενω κατέκρινε το έντονο κλίμα που διαμορφώθηκε στη σύσκεψη υπό τον κ. Καρατζαφέρη, στην οποία αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδος του κόμματος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Στη συνέχεια και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τόνισε ότι δεν μιλάει με τη Νέα Δημοκρατία με σκοπό να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτιά της, αλλά παράλληλα επισήμανε ότι συμφωνεί με την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για τη συγκρότηση ενός φιλοευρωπαϊκού μετώπου και την ένωση της παράταξης, προκειμένου να λειτουργήσει ως ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ