Με παντρεμένο έχει δεσμό η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Με παντρεμένο έχει δεσμό η Γεωργία Σάλπα [εικόνες]

Γεωργία Σάλπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που ψηφίστηκε ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, οι παπαράτσι κυνηγούν τη Γεωργία Σάλπα, προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος είναι ο τυχερός με τον οποίο έχει δεσμό. Τελικά κατάφεραν να τη φωτογραφήσουν με το σύντροφό της, ενώ έβγαλαν και «λαυράκι», καθώς ο εν λόγω κύριος είναι παντρεμένος.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στη Μαρμπέλα της Ισπανίας, και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, o μυστηριώδης άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της πληθωρικής Γεωργίας λέγεται Τζο Πένα, και είναι πλούσιος και παντρεμένος.

Με παντρεμένο έχει δεσμό η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Με παντρεμένο έχει δεσμό η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Με παντρεμένο έχει δεσμό η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εκπρόσωπος της πρώην παίκτριας του βρετανικού Big Brother επιβεβαίωσε το δεσμό, έσπευσε ωστόσο να τονίσει ότι η Γεωργία δεν είναι αντροχωρίστρα, καθώς όταν γνώρισε το σύντροφό της, εκείνος είχε ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ