Ενας γάμος και μια διαδήλωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας γάμος και μια διαδήλωση [εικόνες]

γάμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί με κάθε λεπτομέρεια. Τα πάντα ήταν έτοιμα και διπλοτσεκαρισμένα. Ωστοσο η νύφη υπολόγισε χωρίς... τους χιλιάδες διαδηλωτές του Occupy Chicago που κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης και πραγματοποίησαν μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας λόγω της διεξαγωγής στην πόλη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Η νύφη πανέμορφη και ευτυχισμένη στην εκκλησία απολάμβανε την ομορφότερη στιγμή της ζωής της. Όλα αυτά ως την στιγμή που η τελετή τελείωσε και το ζευγάρι Μπεθ και Τιμ Άλμπερτς βγήκε έξω από την εκκλησία στο κέντρο του Σικάγο.

Ενας γάμος και μια διαδήλωση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και τότε έγινε το έλα να δεις. Η λήξη της τελετής συνέπεσε με τη μεγάλη διαδήλωση των διαμαρτυρόμενων για την οικονομική κρίση και τη σύνοδο των G8 και του ΝΑΤΟ από τα μέλη του κινήματος Occupy και η νύφη με το γαμπρό βρέθηκαν στη μέση του πλήθους των διαδηλωτών. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις στους δρόμους του Σικάγο βρήκαν χιλιάδες διαδηλωτές

Ενας γάμος και μια διαδήλωση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τότε ποιος είδε την Μπεθ και δεν την φοβήθηκε! Άρχισε να φωνάζει εξαγριωμένη στους διαδηλωτές να αδειάσουν το δρόμο, ώστε εκείνη και οι καλεσμένοι να αναχωρήσουν για το σημείο όπου θα γινόταν η δεξίωση, και όταν είδε ότι δε γινόταν τίποτα, αποφάσισε να... ποζάρει για μερικές φωτογραφίες.

Ενας γάμος και μια διαδήλωση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ενας γάμος και μια διαδήλωση [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η εξοργισμένη νύφη σε στιγμές χαράς στο μπάτσελορ πάρτυ της, σχεδιάζοντας έναν ονειρικό γάμο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ