Η Κέιτι Χολμς έπαθε κατάθλιψη-Θέλει να σπάσει το «συμβόλαιό» της με τον Τομ Κρουζ - iefimerida.gr

Η Κέιτι Χολμς έπαθε κατάθλιψη-Θέλει να σπάσει το «συμβόλαιό» της με τον Τομ Κρουζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκρίζα μαλλιά, ταλαιπωρημένα μάτια και καθόλου make up αποδεικνύουν, σύμφωνα με το περιοδικό In Τouch, την βαθιά κατάθλιψη στην οποία έχει πέσει η κα Κρουζ. Καθώς επίσης και τον θυμό της για το ότι ο Τομ δεν δέχεται να παίξει σε ταινία μαζί της, όπως έγραφε το γαμήλιο συμβόλαιό τους.

Την ίδια ώρα που ο Κρουζ δουλεύει ακατάπαυστα (μόλις ολοκλήρωσε το Oblivion στην Νέα Ορλεάνη, ενώ παράλληλα προμοτάρει ημίγυμνος το Rock of Ages), η Κέιτι Χολμς μένει σπίτι και μεγαλώνει την 6χρονη κόρη τους, Σούρι. Ενώ βγαίνει έξω, πάντα ατημέλητη και χωρίς make up, μόνο προκειμένου να ξοδέψει το χαρτζιλίκι 125.000 δολαρίων που της παρέχεται κάθε μήνα.

Κάτι που έρχεται, σύμφωνα με το In Touch, ενάντια στην αρχική συμφωνία που είχε κάνει με τους δικηγόρους του Κρουζ, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα την κάνει μεγάλη σταρ.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζεύγος «Η Κέιτι δεν ζει την παραμυθένια ζωή που ο Τομ της υποσχέθηκε. Πίστευε ότι το να είναι παντρεμένη με ένα τόσο μεγάλο σταρ όπως ο Τομ θα την άνοιγε διάπλατα τις πόρτες των στούντιο. Όμως οι ρόλοι που της ορκίστηκε εκείνος ότι θα της φέρει, δεν έρχονται. Οπότε έχει πάθει κατάθλιψη».

Η Κέιτι Χολμς έπαθε κατάθλιψη-Θέλει να σπάσει το «συμβόλαιό» της με τον Τομ Κρουζ | iefimerida.gr 2

Εννοείται πως οι εκπρόσωποι τύπου του ζεύγους έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

Αν και κανείς δεν αισθάνεται ιδιαίτερη συμπόνοια για την Κέιτ.

Στην τελική, ας πρόσεχε που έβαζε την υπογραφή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ