Πολλά «δυνατά» ονόματα της TV βρίσκονται στον αέρα - iefimerida.gr

Πολλά «δυνατά» ονόματα της TV βρίσκονται στον αέρα

τηλεόραση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε την τηλεόραση στην Ελλάδα να περνάει βαθιά κρίση, πολλά «δυνατά χαρτιά» των καναλιών δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τα συμβόλαιά τους για την επόμενη σεζόν, αλλά υπάρχουν και κάποιοι τυχεροί που ήδη γνωρίζουν που θα βρίσκονται του χρόνου.

ΑΝΤ1
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, ακόμα κι αν παραμείνουν στην πρωινή ζώνη την επόμενη σεζόν, σε θα συνεχίσουν ως δίδυμο. Ο μεν Φερεντίνος, θα κληθεί να μιλήσει για κάποια εκπομπή στο prime time, η δε Σίσσυ στην περίπτωση που συνεχίσει η πρωινή εκπομπή, φαίνεται ότι θα παραμείνει σε αυτήν, αλλά με άλλο πρόσωπο δίπλα της.

Παράλληλα, αν και το «Dancing» δεν βγήκε στον αέρα, η συμφωνία μεταξύ του σταθμού και της Ζέτας Μακρυπούλια φαίνεται πως έχει επιτευχθεί και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται το talent show.

STAR
Τα «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, έχουν ανανεώσει ήδη τα συμβόλαιά τους και για την επόμενη σεζόν, εκτός από το Σταμάτη Μαλέλη.

ALPHA
Εξασφαλισμένοι για την επόμενη σεζόν είναι η Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον για τη Ναταλία Γερμανού, το Λάκη Λαζόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει φέτος, αλλά και για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία σημειώνει μεν υψηλές τηλεθεάσεις, ωστόσο οι περικοπές που πρόκειται να γίνουν στο κοστολόγιο της εκπομπής μπορεί να μην τη βρουν σύμφωνη.

MEGA
Πρόθεση του σταθμού είναι να κρατήσει στο δυναμικό του το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ακόμα και αν δεν διατηρηθεί η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη τους, ενώ άγνωστο παραμένει το τί θα γίνει με το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν μεν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον πετυχημένο παρουσιαστή, αλλά τα συμβόλαια θα συνταχθούν, όταν αποφασιστεί τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

ΣΚΑΪ
Αρκετά ξεκάθαρη είναι η κατάσταση στον ΣΚΑΪ. Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνονται τα συμβόλαια όλων των παρουσιαστών του καναλιού αλλά, όπως φαίνεται, θα ανανεωθούν. Το μόνο ερώτημα είναι στο τι θα γίνει με το πρωινό δίδυμο, τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, καθώς ακούγεται έντονα ότι στη θέση τους για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή θα βρεθεί ο Γιώργος Αυτιάς.

ΝΕΤ
Η κατάσταση που ισχύει για τα δυνατά ονόματα της ΕΡΤ είναι γνωστή, καθώς στην κρατική τηλεόραση ισχύει το καθεστώς της ετήσιας σύμβασης. Το τι θα γίνει λοιπόν με το συμβόλαιο της Ελλης Στάη, καθώς και αυτά των Κώστα Αρβανίτη και Μαρίας Σαράφογλου, αλλά και πολλών ακόμα παρουσιαστών θα αποφασιστεί μετά τις εξελίξεις και τις όποιες αλλαγές βεβαίως υπάρξουν στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ