Υπέρ του Ευρώ κι εναντίον του ... στρατηγού Φραγκούλη οι Οικολόγοι Πράσινοι - iefimerida.gr

Υπέρ του Ευρώ κι εναντίον του ... στρατηγού Φραγκούλη οι Οικολόγοι Πράσινοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ανάγκη να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη, τόνισε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, έπειτα από τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.

Οπως ήταν φυσικό, η συζήτηση είχε ως βασικό αντικείμενο την οικονομική κατάσταση της χώρας. Σε δηλώσεις έπειτα από τη συνάντηση, η κυρία Κοντούλη είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ζητήσει μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά το ήμισυ.

Η κυρία Κοντούλη υπογράμμισε, επίσης, ότι το κόμμα της δεν συμφωνεί με την παρουσία του Φράγκου Φραγκούλη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση. Είπε συγκεκριμένα:

«Μας στενοχωρεί πολύ η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί, καθώς έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ