Προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης οι Σαν Αντόνιο Σπερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης οι Σαν Αντόνιο Σπερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ασταμάτητοι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Κλίπερς με 102-99 στο Λος Αντζελες, έκαναν το 4-0 στη σειρά και προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης με την 18η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ.

Κορυφαίοι για τους Σπερς ήταν ο Τιμ Ντάνκαν με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Τόνι Πάρκερ με 17 πόντους, ενώ από τους Κλίπερς ο Κρις Πολ σημείωσε 23 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ, όμως ήταν άστοχος στην τελευταία επίθεση, χάνοντας την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Οι Σπερς στον τελικό της Δύσης θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή του ζευγαριού Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Λος Αντζελες Λέικερς (3-1).

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ, οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν 101-93 τους Πέισερς στην Ιντιάνα, ισοφάρισαν τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής σε 2-2 και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Τζέιμς πέτυχε 40 πόντους και μάζεψε 18 ριμπάουντ, ενώ ο Ουέιντ είχε 30 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ