Η super model Κέιτ Άπτον πουλάει ακουστικά χρησιμοποιώντας το στήθος της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η super model Κέιτ Άπτον πουλάει ακουστικά χρησιμοποιώντας το στήθος της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μόλις 20 χρονών (και φετινό εξώφυλλό στο Sports Illustrated), αλλά κάθε κίνησή της γίνεται είδηση. Η πρόσφατη διαφήμισή της για τα ακουστικά Skullcandy δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Αν και, μεταξύ μας, κανείς δεν προσέχει τα ακουστικά.

Είναι εντελώς και απόλυτα δεδομένο ότι το 20χρονο μοντέλο από την Φλόριντα θα απασχολεί τα πρωτοσέλιδα και θα αγκαζάρει τα εξώφυλλα των αντρικών περιοδικών για τα επόμενα 15 χρόνια.

Η super model Κέιτ Άπτον πουλάει ακουστικά χρησιμοποιώντας το στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο συνδυασμός σέξι καμπύλων, αφέλειας και θετικής ενέργειας που εκπέμπει και μοιάζει ασυναγώνιστος.Κάτι που αποδεικνύει το πόσα πολλά πράγματα έχει κάνει μέσα στους 18 μήνες που εμφανίστηκε.

Η super model Κέιτ Άπτον πουλάει ακουστικά χρησιμοποιώντας το στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ξεκινώντας από την διαφήμιση για το βιταμινούχο νερό Sobe, την συμμετοχή της ως σέξι καλόγρια στην κινηματογραφική μεταφορά των Three Stooges και δεκάδες εξώφυλλα σε περιοδικά.

Η super model Κέιτ Άπτον πουλάει ακουστικά χρησιμοποιώντας το στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ενώ έχει απασχολήσει και το site δυο φορές. Την πρώτη με το sexy preview από την φωτογράφηση της για το Sports Illustrated και την 2η με το σέξι χορό της για χάρη του Terry Richardson που ανάγκασε το you tube να της ζητήσει συγνώμη που το κατέβασε ως ακατάλληλο.

Η super model Κέιτ Άπτον πουλάει ακουστικά χρησιμοποιώντας το στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το μόνο πρόβλημα με οτιδήποτε την βάζουν να διαφημίζει, όπως τα ακουστικά Skullcandy στις φωτό που βλέπετε, είναι ότι το προϊόν χάνεται μπροστά της.

Με άλλα λόγια, κανείς δεν θυμάται ποιο είναι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ