Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League - iefimerida.gr

Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέφρενο πανηγύρι στήθηκε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας για τους θριαμβευτές του Μονάχου. Μοναδικές στιγμές για τους ποδοσφαιριστές που πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά στις οροφές δύο ανοιχτών λεωφορείων.

Πλημμύρισαν πανευτυχείς φιλάθλους οι δρόμοι του δυτικό Λονδίνου καθώς στην πόλη έμπαιναν οι θριαμβευτές της Γερμανίας με το τεράστιο τρόπαιο του Champions league, το πρώτο στην ιστορία του θεσμού που θα μπει στην λονδρέζικη τροπαιοθήκη!

Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 0

Σε πελάγη ευτυχίας και ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς χοροπηδούσε μαζί με τους παίκτες στον γύρο του θριάμβου και ένιωθε δικαιωμένος για την επένδυση του 1.000.000.000 λιρών που... έπειτα από μια δεκαετίας επιτέλους έπιασαν τόπο.

Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 1
Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 2

Ο θρίαμβος βεβαίως ήταν διπλός καθώς η ομάδα φέτος εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ (το οποίο είχαν χάσει τέσσερα χρόνια πριν από την Μάντσεστερ σε έναν εξίσου δραματικό τελικό με τον χτεσινό 4-3 επί της Μπάγερν) κατέκτησε φέτος και το Κύπελλο Αγγλίας.

Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 3

Χαρακτηριστικό της φρενίτιδας που επικρατούσε το απόγευμα στο Λονδίνο ήταν τα ουρλιαχτά των Αγγλίδων προς τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και την παρέα του «Ντρογκμπά, Τόρες παντρευτείτε μας ή τουλάχιστον γ... μας!»

Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 4

«Επί ένα μήνα προσπαθούσα να αναρρώσω από τον τραυματισμό και τελικά έπαιξα 120 λεπτά σε έναν τελικό! Σαν να μην έφτανε αυτό, σκόραρα και σε ένα από τα πέναλτι! Δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου αυτή τη στιγμή, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο», ξέσπασε χαρακτηριστικά ο Νταβίντ Λουίζ σε κατάσταση παροξυσμού για το μικρό θαύμα που πέτυχαν οι «συνταξιούχοι» μέσα στο Μόναχο!

Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 5
Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 6
Τσέλσι: Υποδοχή ηρώων στους «βασιλιάδες» του Champions League  | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ