Κάννες: Αστέρες, αστεράκια και ...Τζέιμς Μποντ - iefimerida.gr

Κάννες: Αστέρες, αστεράκια και ...Τζέιμς Μποντ

Κάννες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάσημα αστέρια όπως η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Μπεν Στίλερ προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα του πλανήτη στο Φεστιβάλ των Καννών. Η όμορφη Κοτιγιάρ, που κέρδισε το Οσκαρ για την ενσάρκωση της Εντιθ Πιάφ, υποδύεται μια ανάπηρη γυναίκα στο δράμα «Σκουριά και κόκαλο» του Ζακ Οντιάρ, μια εκπαιδεύτρια φαλαινών που χάνει και τα δυο της πόδια μετά από ένα φοβερό ατύχημα.

Η ταινία του Οντιάρ, που διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα, μιλάει για ανθρώπους «σκυφτούς», εξετάζει χαρακτήρες «σε καιρό κρίσης», σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του φιλμ στην Κρουαζέτ.

«Οταν διάβασα το σενάριο του Ζακ και του Τομά, με συνεπήρε η ιστορία», εξήγησε η Κοτιγιάρ. «Γενικά όταν διαβάζω μια ιστορία, καταλαβαίνω πολύ καλά τον χαρακτήρα που θα παίξω. Ξέρω ποιος είναι ο άνθρωπος. Κι όμως με τη Στέφανι έφτασα στο τέλος της ιστορίας και δεν ήξερα ποια ήταν. Το είπα στον Ζακ και μου είπε πως ούτε κι εκείνος ήξερε και πως η προοπτική να ανακαλύψουμε αυτόν τον χαρακτήρα μαζί είναι πολύ συναρπαστική», κατέληξε η ηθοποιός, που δεν αποκλείεται να φύγει από το φεστιβάλ με ένα βραβείο.

Από το ανοιξιάτικο χαλί των Κανών πέρασαν και οι συντελεστές του 3D καρτούν, Κρις Ροκ και Μπεν Στίλερ, «Μαδαγασκάρη 3»

Στο μεταξύ, στην παραλία της Κρουαζέτ ξεκίνησαν οι εορτασμοί των 50 χρόνων της κινηματογραφικής σειράς του Τζέιμς Μποντ, που θα διαρκέσουν όλο τον χρόνο. Οι περιπέτειες «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Δόκτορος Νο» και «Casino royale» ήταν οι πρώτες που προβλήθηκαν δίπλα στο κύμα, στο θερινό σινεμά «Cinema de la plage», ενώ θα ακολουθήσουν και οι προβολές των ταινιών «Από τη Ρωσία με αγάπη», «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» και «Στην υπηρεσία της αυτού μεγαλειότητος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ