Νέο πλήγμα για τον ΛΑΟΣ-Προσχωρεί στην ΝΔ και ο Κώστας Κιλτίδης - iefimerida.gr

Νέο πλήγμα για τον ΛΑΟΣ-Προσχωρεί στην ΝΔ και ο Κώστας Κιλτίδης

kiltidis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φυλορροεί μέρα με την ημέρα ο ΛΑΟΣ αφού μετά τα όσα συνέβησαν στην χθεσινή συνεδρίαση όπου επικράτησε μεγάλη ένταση, ο Κώστας Κιλτίδης δήλωσε και αυτός ότι θα πάει στην Νέα Δημοκρατία.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Κώστας Κιλτίδης είπε ότι θα προσχωρλησει στη Νέα Δημοκρατία και αν του προτείνουν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ή στη Θεσσαλονίκη ή στο Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης στο ΛΑΟΣ επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο πρώην βουλευτής μάλιστα Θ. Πλεύρης που είχε διατυπώσει την αντίθεσή του για αυτόνομη κάθοδο του ΛΑΟΣ, δε δίστασε να επιμείνει στη θέση του με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης να του δείξει τη πόρτα λέγοντάς του χαρακτηριστικά "αν διαφωνείς σήκω και φύγε". Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να εξετάζουν τη στάση τους και να αφήνουν και αυτοί ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το κόμμα οι Κώστας Βελόπουλος και Νίκη Τζαβέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ