Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Facebook - iefimerida.gr

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Facebook

Ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον γεγονός, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, παντρεύτηκε την επί χρόνια φίλη του Πρισίλα Τσαν και ανακοίνωσε το γάμο τους στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλάζοντας το «στάτους» του.

Ο γάμος του 28χρονου δισεκατομμυριούχο τελέστηκε μια ημέρα μετά την ιστορική είσοδο του Facebook στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτι λιγότερο από εκατό καλεσμένοι, μέχρι τελευταία στιγμή νόμιζαν ότι είχαν προσκληθεί για την αποφοίτηση της μέλλουσας συζύγου του, ώσπου φτάνοντας στην αυλή του σπιτιού του Ζούκενμπεργκ ανακάλυψαν ότι πρόκειται για γάμο!

Η περίφημη αλλαγή στην «οικογενειακή κατάσταση» του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, προκάλεσε περισσότερα από 410.000 «λάικ» , ενώ συνοδεύτηκε και από μια φωτογραφία των νεόνυμφων οι οποίοι ποζάρουν σε εξωτερικό χώρο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Ζούκερμπεργκ φοιτούσε στο Χάρβαρντ και η Τσαν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο και είναι ζευγάρι εδώ και εννέα χρόνια..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ