Ρεπούση: Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθινό - iefimerida.gr

Ρεπούση: Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθινό

Ρεπούση: Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθινό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια γνωστή ρήση του Σολωμού απάντησε μέσω...twitter σε όσους, όπως γράφει αμφισβητούν τον πατριωτισμό της η βουλευτής Α' Πειραιά, Μαρία Ρεπούση.

Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό, ό,τι είναι αληθινό, έγραψε στο twitter της η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. που κατηγορήθηκε ότι έφυγε από την ολομέλεια της Βουλής την ώρα του ενός λεπτού σιγής για τη Γενοκτονία των Ποντίων, και συμπλήρωσε:

Με όλο το σεβασμό και από τη δική μου μεριά, δεν είναι ο χώρος εδώ για να κάνουμε ιστορική συζήτηση για τις γενοκτονίες και τη μνήμη. Στην ιστορία ευτυχώς ή δυστυχώς οι απαντήσεις είναι σύνθετες και χρειάζονται....χώρο και περιβάλλον διαλόγου και όχι πολεμικής αντιπαράθεσης. Θα σας παρακαλούσα να αρκεστείτε προς το παρόν στην επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για το θέμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ