Ο Μπόνο αγόρασε μετοχές του Facebook και έγινε ο πλουσιότερος μουσικός του κόσμου - iefimerida.gr

Ο Μπόνο αγόρασε μετοχές του Facebook και έγινε ο πλουσιότερος μουσικός του κόσμου

Ο Μπόνο αγόρασε μετοχές του Facebook και έγινε ο πλουσιότερος μουσικός του κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά 16 εκατομμύρια δολάρια έγινε πλουσιότερο το Facebook μετά την είσοδό του στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ενώ παράλληλα ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, γίνεται πλουσιότερος κατά ενάμιση δισεκατομμύριο δολάρια.Ο λόγος; Το 2009, ο δημοφιλής Ιρλανδός μουσικός αγόρασε το 2,3% των μετοχών του Facebook, μέσω της επενδυτικής εταιρείας του, Ελεβέισιον Πάρτνερς, έναντι 90 εκατ. δολαρίων.

Με τη δημόσια εγγραφή του Facebook, οι μετοχές αυτές αποκτούν πλέον αξία 1.5 δισ. δολάρια με αποτέλεσμα τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites να χαρακτηρίσουν τον Μπόνο τον πλουσιότερο εν ζωή μουσικό, ξεπερνώντας τον μέχρι πρότινος πλουσιότερο μουσικό θρύλο, Πόλ Μακάρτνει, η περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 1.05 δισ. δολάρια.

Ο ίδιος ο Μπόνο αμφισβητεί το συμπέρασμα ότι είναι πλέον ο πλουσιότερος μουσικός στον κόσμο, παραδέχεται όμως ότι η εταιρεία του έχει επενδύσει το συγκεκριμένο ποσό σε μετοχές του Facebook, για λογαριασμό άλλων επενδυτών και όχι με δικά του χρήματα και πρόσθεσε ότι η περιουσία των Beatles είναι «άφταστη» από όλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ