Οι Αnonymous έριξαν(;) την σελίδα του Δήμου Ελλασσόνας - iefimerida.gr

Οι Αnonymous έριξαν(;) την σελίδα του Δήμου Ελλασσόνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως οι γνωστή ομάδα χάκερ των Anonymous επιτέθηκε σε μία ελληνική ιστοσελίδα. Όπως φαίνεται έριξαν για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής την σελίδα του Δήμου Ελασσόνας.

Αυτή τη στιγμή, αν κάποιος επιχειρείσει τα επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Δήμου, (http://www.elassona.gov.gr/) το μόνο που θα μπορέσει να δεί, είναι το χαρακτηριστικό λογότυπο των anonymus με τη μάσκα του guy fawks, ενω δίπλα γράφει «Knowledge is tree, we are anonymus, we are legion, we do not forgive, we do not forget, expect us» (= «H γνώση είναι δέντρο, είμαστε οι anonymus, είμαστε λεγεώνα, δε συγχωρούμε, δε ξεχνάμε, να μας περιμένετε»)

Για προφανείς λόγους, η «κατάληψη» της σελίδας έχει αποδοθεί στην ομάδα των anonymus, αλλά τίποτα δεν έχει εξακριβωθεί επίσημα ακόμα, ενω οι τεχνικοί εργάζονται για να αποκαταστήσουν την πρόσβαση στη σελίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ