Τί είπε για τη σχέση του με τη Λόπεζ ο 25χρονος σύντροφος της - iefimerida.gr

Τί είπε για τη σχέση του με τη Λόπεζ ο 25χρονος σύντροφος της

Τζένιφερ Λόπεζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση του με τη Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και 7 μήνες, μίλησε στο Ε! News, ο 25χρονος χορευτής Κάσπερ Σμαρτ.

Ο Σμαρτ, ο οποίος συνόδευε τη Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «What to Expect When You're Expecting», δήλωσε για το ξεκίνημα της σχέσης τους: «Η σχέση μας ήταν πραγματικά επαγγελματική για ένα μεγάλο διάστημα. Μετά έγινε αυθόρμητα υποθέτω. Η χημεία ήταν εκεί. Δεν μπορείς να το πολεμήσεις. Είναι μια όμορφη γυναίκα. Είναι καλός άνθρωπος, όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Κλαίμε το ίδιο, ματώνουμε το ίδιο, ιδρώνουμε το ίδιο. Είμαστε όλοι άνθρωποι».

Όσο για τις φήμες ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν, ο χορευτής απάντησε: «Είναι απλά φήμες. Δεν έχουμε παντρευτεί, δεν έχουμε αρραβωνιαστεί. Απλά απολαμβάνουμε τη ζωή μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ