Τοποθετησε χειρουργικά το iPod στον καρπό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Τοποθετησε χειρουργικά το iPod στον καρπό του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεφτά, κλειδιά, κινητό είναι το τρίπτυχο που τσεκάρεις για να μην τα ξεχάσεις φέυγοντας από το σπίτι. Αλλά για τον Ντέιβ Χάρμπαν, έναν 21χρονο δημιουργό τατουάζ από το Νιου Τζέρσεϊ, το iPod σίγουρα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ πια να πάρει.

Για τον Ντέιβ Χάρμπαν το iPod του αποτελεί κατά κυριολεξία την προέκταση του χεριού του, έχοντας πια γίνει... iDerm. Αφού ο νεαρός Αμερικανός από το Νιου Τζέρσεϊ χειρουργικά το συνέδεσε μόνιμα στον καρπό του.

Ο Ντέβιντ για περισσότερα από τρία χρόνια δουλεύει σαν δημιουργός τατουάζ και piercing. Όταν έφτασε να πάρει την απόφαση κατέληξε σε κάτι τόσο πρωτότυπο που δεν είχε ποτέ ξανά επιχειρηθεί. Κατέληξε πως το νέο ελαφρύ iPod Nano του άξιζε μια μόνιμη θέση στο σώμα του

Έτσι, με την ίδια τεχνική που θα χρησιμοποιούσε στους πελάτες του, σκιαγράφησε την τοποθέτηση στο μπράτσο του και εισήγαγε τέσσερα μαγνητικά dermals στο χέρι του για να ταιριάζει με τις τέσσερις γωνίες του iPod.

Αφού επουλωθεί, θα μπορεί με τους μαγνήτες κάτω από το δέρμα του να βάζει και να βγάζει το iPod, και το «γέννησε» τον όρο iDerm που έχει ξεμυαλίσει ήδη πολλούς που το ζητάνε.

Όταν το iDerm δεν λειτουργεί σαν iPod παίρνει την μορφή ενός «στράπλες ρολογιού» χωρίς λουράκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ