Τα «πήρε» με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - iefimerida.gr

Τα «πήρε» με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Γιώργος Πυρπασόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογοητευμένος με τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΑΝΤ1 τη σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος», δήλωσε σε συνέντευξη του Γιώργος Πυρπασόπουλος, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η τηλεόραση έχει τελειώσει πλέον στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο περιοδικό TiVo, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το τι του έμεινε τελικά από το σίριαλ: «Μου έμεινε μία ταλαιπωρία γιατί γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια και δεν παίχθηκε με συνέπεια όπως θα έπρεπε να παρουσιάζεται αλλά ό,τι και όπως να 'ναι μέσα στον προγραμματισμό του καναλιού».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι με έναν τρόπο η σειρά θάφτηκε, είπε: «Δε θεωρώ ότι θάφτηκε επί τούτου, απλά από άγνοια των ανθρώπων του πώς χειρίζονται τα θέματα στο χώρο αυτό. Δεν ήταν συνεπείς ως προς το πώς πρέπει να προβάλλεται και προωθείται».

Τέλος, αναφερόμενος στις παραγωγές ελληνικών σειρών που έχουν ελαχιστοποιηθεί, δήλωσε: «Από την τηλεόραση δεν έχω καμία προσδοκία. Πιστεύω ότι η τηλεόραση έχει τελειώσει πλέον στην Ελλάδα. Θα πρέπει με ένα τρόπο να ξαναγεννηθεί. Να κλείσει και να ξανανοίξει σε μηδενική βάση. Ίσως να 'ναι και το τελευταίο σίριαλ που κάνω από εδώ και πέρα. Προσωπικά θέλω να ασχοληθώ με το σινεμά και με το θέατρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ