Αποφασίζεται η τύχη των τελικών της Α1 μπάσκετ - iefimerida.gr

Αποφασίζεται η τύχη των τελικών της Α1 μπάσκετ

μπάσκετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά το ελληνικό μπάσκετ πληγώθηκε από μερικούς ανεγκέφαλους που πέταξαν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ, ενώ αναβλήθηκε και το παιχνίδι.

Η τύχη για την διεξαγωγή των τελικών θα κριθεί σε σύσκεψη που θα γίνει στις 16:00 στη γενική γραμματεία Αθλητισμού παρουσία του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, των υπευθύνων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, των εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας. Μετά την αναβολή του πρώτου τελικού υπήρξε η σκέψη να αναβληθεί επ' αόριστον η σειρά των τελικών, ενώ υπάρχει και το σενάριο να διεξαχθούν παρουσία μαθητών, όπως έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, ή να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που δεν θέλει καμία από τις δύο ομάδες.

Η επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν των «πράσινων» έδειξε πως τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλειπή και η τύχη των τελικών θα κριθεί εν πολλοίς από το σχέδιο που θα εκπονήσει η αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ