Πώς να σταματήσετε το εκνευριστικά θορυβώδες σεξ των γειτόνων σας - iefimerida.gr

Πώς να σταματήσετε το εκνευριστικά θορυβώδες σεξ των γειτόνων σας

γείτονες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αργά το βράδυ, είσαι πτώμα από τη δύσκολη μέρα που μόλις πέρασε, κι έχεις να σηκωθείς χαράματα. Κι ενώ ξαπλώνεις να κοιμηθείς, οι γείτονές σου αποφασίζουν να κάνουν σεξ, νομίζοντας ότι βρίσκονται απομονωμένοι σε κάποια βουνοκορφή. Τι κάνεις;

Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση ενός 25χρονου από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος βαρέθηκε να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στο ζευγάρι που έμενε δίπλα του, σχετικά με τα ντεσιμπέλ που πιάνουν όταν κάνουν σεξ, και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Έτσι, κατέγραψε ηχητικά το ρεπερτόριο των γειτόνων, το οποίο περιελάμβανε εκτός από τα κλασσικά βογκητά και λίγο βρισιματάκι, και ουρλιαχτά σαν να σφάζουν κάποιον, και το ανέβασε στο ίντερνετ, μαζί με τα ονόματα και τη διεύθυνση του ζευγαριού, κάνοντας τους ρεζίλι και πετυχαίνοντας τελικά να βρει την ησυχία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ