Sex shop χαρίζει δονητές σε γυναίκες με άντρες εθισμένους στα videogames - iefimerida.gr

Sex shop χαρίζει δονητές σε γυναίκες με άντρες εθισμένους στα videogames

Παρίσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι οι άντρες τους περνούν ώρες ατελείωτες παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και μη δίνοντας καμία σημασία στις ίδιες. Τώρα, ένα sex shop έχει τη λύση, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Το Absoloo, ένα sex shop στο Παρίσι, προσφέρει δωρεάν δονητές σε όσες γυναίκες «έχουν κουραστεί να βλέπουν το σύντροφό τους να προσπαθεί να βρει αντικείμενα σε μια άλλη πραγματικότητα, αντί να ψάχνει το σημείο G σας. Ε λοιπόν δείξτε του ότι περνάτε μια χαρά και χωρίς αυτόν», όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενες είναι να ποστάρουν στη σελίδα του Absoloo στο Facebook μια φωτογραφία με τον αποβλακωμένο μπροστά στην οθόνη σύντροφο και τα στοιχεία τους, και μέσα σε λίγες ώρες το καινούργιο τους παιχνίδι θα έχει σταλεί στο χώρο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ