Έφυγε από φωτογράφηση ο Πάτινσον-Δεν ήθελε να του γλείψουν τις ρώγες [εικόνες] - iefimerida.gr

Έφυγε από φωτογράφηση ο Πάτινσον-Δεν ήθελε να του γλείψουν τις ρώγες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα ο 26χρονος όταν ο φωτογράφος του Γαλλικού Premiere ζήτησε από το τοπλες μοντέλο -με το οποίο μοιράζονταν την λήψη- να του γλείψει τις ρώγες. Πετάχτηκε πάνω, κλείστηκε στο καμαρίνι και άρχισε να παίρνει τηλέφωνο όλους τους ατζέντηδες του.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι η φωτογράφηση δεν ήταν καν σέξι, αλλά ένα ατμοσφαιρικό tribute στον Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, στην ταινία Cosmopolis του οποίου θα πρωταγωνιστήσει.

Έφυγε από φωτογράφηση ο Πάτινσον-Δεν ήθελε να του γλείψουν τις ρώγες [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτοί που ήταν παρόντες στο επεισόδιο ισχυρίζονται το πρόβλημα ήταν ότι ο Ρόμπερτ πέρναγε υπερβολικά καλά με το μοντέλο, ότι δηλαδή είχε αρχίσει να ερεθίζεται έχοντας το γυμνό στήθος της κολημένο πάνω του. Οπότε άρχισε να σκέφτεται τι θα έλεγε η Κρίστεν Στιούαρτ όταν έβλεπε την λήψη.

Έφυγε από φωτογράφηση ο Πάτινσον-Δεν ήθελε να του γλείψουν τις ρώγες [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Δεν τους πιστεύω.

Ακόμη πιο τραγική είναι η συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση, εκεί που ο Πάτινσον προσπαθεί να αλλάξει το προφίλ του, να το παίξει αντρούα και μάτσο με δηλώσεις όπως «Η συμμετοχή μου σε αυτό το project μου έδωσε αρx*δ*α. Στην αρχή πίστευα ότι δεν θα το κατάφερνα. Αλλά μετά σκέφτηκα αφού σε επέλεξαν, σημαίνει πως είσαι αυτό που ψάχνουν».

Έφυγε από φωτογράφηση ο Πάτινσον-Δεν ήθελε να του γλείψουν τις ρώγες [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ενώ μιλώντας για το πόσο έχει αλλάξει από την εποχή του Twilight, είπε χαρακτηριστικά «Δεν είμαι ο ίδιος όπως ήμουν στην αρχή. Όταν πρέπει να κάτσω στην καρέκλα του make-up βλέπω τις ρυτίδες που ήρθαν με τον χρόνο, είναι τρομακτικό. Φούσκωσα επίσης. Όταν τελειώσαμε την πρώτη ταινία και επειδή δεν είχα καθόλου ρούχα, έκλεψα μερικά και τώρα πλέον δεν μου χωράνε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ