Ο Στιβ Τζομπς ήθελε να δημιουργήσει το... iCar - iefimerida.gr

Ο Στιβ Τζομπς ήθελε να δημιουργήσει το... iCar

Apple
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς, προς το τέλος της ζωής του, έχει στα σκαριά ένα πλάνο για το σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου iCar.

Ο Μαικ Ντρέξλερ διευθύνων σύμβουλος της Apple και μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε πρόσφατη συνέντευξή του, έφερε στο φως της δημοσιότητας τα άγνωστα σχέδια του καινοτόμου Στιβ Τζομπς.

Ο ιδρυτής του κολοσσού της Apple, δεν ενδιαφερόταν μόνο για τις υπερσύγχρονες τηλεοράσεις και τα «έξυπνα» κινητά. Βλέποντας πάντα ένα βήμα μπροστά έκανε μεγαλεπήβολα σχέδια που ονειρευόταν να εκπληρώσει πριν το θάνατό του. Ένα από αυτά ήταν το κομψό και καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο που θα είχε τη σφραγίδα της Apple, το iCar.

Φήμες θέλουν την εταιρία να συνεχίζει και σήμερα τις εργασίες στο πρότζεκτ αυτό για να ολοκληρώσει το όραμα του ιδρυτή της.

Η Apple έχει στο ιστορικό της την δημιουργία μιας μεγάλης γκάμας τεχνολογιών για τα αυτοκίνητα, κατά τη διάρκεια του χρόνου άνθησης του iPod, η εταιρεία είχε ασχοληθεί στο πλαίσιο εταιρικών σχέσεων και ενσωματώθηκε πιο βαθιά στο εσωτερικό της συσκευής των αυτοκινήτων. Μια πιο πρόσφατη προσπάθεια είναι αυτή της Mercedes-Benz, η οποία σκοπεύει να εντάξει τη λειτουργία Siri, τον βοηθό φωνή της Apple για το iPhone 4S, στην A-Class της εταιρείας αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ