Για ποιο λόγο αποχωρεί από το American Idol η Τζένιφερ Λόπεζ - iefimerida.gr

Για ποιο λόγο αποχωρεί από το American Idol η Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη της Έλεν ΝτεΤζένερις ήταν χθες η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν ξέρει αν μπορεί να αναλάβει για τρίτη χρονιά το ρόλο του κριτή στο American Idol.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του E! Entertainment και του Us Magazine, η 42χρονη σταρ θα αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή , επειδή τα τα πρώτα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, όσο η Λόπεζ θα βρίσκεται σε περιοδεία με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας.

Παράλληλα, αναφέρονται και σε παλαιότερες δηλώσεις της Λόπεζ, η οποία είχε πει στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «What to Expect When You're Expecting», ότι θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες και να αποδώσει την απαιτούμενη προσοχή στα παιδιά της.

Πάντως, η Λόπεζ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας της: Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο ισχυρούς celebrities του πλανήτη και το όνομα της διάσημης τραγουδίστριας φιγουράρει στην πρώτη θέση, με κέρδη ύψους 52 εκατομμυρίων δολαρίων τους τελευταίους 12 μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ