Άλλη μια τόπλες φωτογράφηση της Ριχάνα-'Ένοχος' το Βρετανικό Esquire [εικόνες] - iefimerida.gr

Άλλη μια τόπλες φωτογράφηση της Ριχάνα-'Ένοχος' το Βρετανικό Esquire [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε φορά που η Ριχάνα βγάζει το σουτιέν της, τραβάει και μια twitpic, έτσι για το γούρι. Αυτή η παράδοση συνεχίστηκε με την τοπλες φωτογράφηση της για το Βρετανικό Esquire, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου.

Είναι εντελώς γελοίο και υποκριτικό η Ριχάνα να έχει ενδοιασμούς να φωτογραφηθεί γυμνή για το Playboy, αλλά ταυτόχρονα να μας γεμίζει τo timeline με τόπλες φωτογραφίες της.

Άλλη μια τόπλες φωτογράφηση της Ριχάνα-'Ένοχος' το Βρετανικό Esquire [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μόνο αυτό το μήνα έχουμε δημοσιεύσει τις σέξι φωτογραφίες της από τις διακοπές τις στην Χαβάη, τις τόπλες φωτογραφίες της από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της, καθώς και τις τόπλες φωτογραφίες της από την φωτογράφηση της με τον Τέρι Ρίτσαρντσον.

Άλλη μια τόπλες φωτογράφηση της Ριχάνα-'Ένοχος' το Βρετανικό Esquire [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όχι τίποτα άλλο, αλλά με τον τρόπο αυτό χάνει ο αναγνώστης κάθε κίνητρο να αγοράσει οποιοδήποτε περιοδικό εμφανίζεται, αφού αισθάνεται ότι έχει δει όλη την φωτογράφηση ήδη.

Εκτός και αν ο στόχος της είναι άλλος, δηλαδή να μας κάνει οικονομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ