Στον «αέρα» η διεξαγωγή των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού-ΠAO [εικόνες] - iefimerida.gr

Στον «αέρα» η διεξαγωγή των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού-ΠAO [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακραίο σενάριο προβλέπει ακόμη και την ακύρωση όλης της σειράς των τελικών μετά την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε στο ΣΕΦ τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό. Ολα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα της επίθεσης και την τύχη του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Λίγη ώρα ώρα μετά την επίθεση και τη μεταφορά δύο παικτών του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, δήλωσε ότι ο «πρώτος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναβάλλεται». Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η αναβολή ήταν κοινή απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Αστυνομίας και του ΕΣΑΚΕ.

Το τι θα γίνει τελικά θα αποφασιστεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της πολιτείας θα εξεταστούν τέσσερα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης που έχει πλέον διαμορφωθεί.

Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για μετάθεση κατά τουλάχιστον μιας εβδομάδας της έναρξης των τελικών, για να εκτονωθεί η ένταση, το δεύτερο για διεξαγωγή τους μόνο με παρουσία μαθητών στις εξέδρες, το τρίτο κεκλεισμένων των θυρών και το τέταρτο και πιο ακραίο, να μη διεξαχθεί καθόλου η σειρά των τελικών αλλά ο τίτλος να κριθεί «στα χαρτιά».

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού-ο Στράτος Περπέρογλου και ο Στίβεν Σμιθ-οι οποίοι τραυματίστηκαν από θραύσματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εξετάστηκαν από οφθαλμίατρο και ωτορινολαρρυγολόγο και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Η επίθεση έγινε στην παραλιακή οδό την ώρα που το πούλμαν με τους παίκτες του ΠΑΟ κατευθυνόταν προς το ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ