Πέταξαν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του ΠΑΟ στο ΣΕΦ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέταξαν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του ΠΑΟ στο ΣΕΦ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έλυσαν τις διαφορές τους στην Κωνσταντινούπολη και τώρα μετέφεραν το αγαπημένο τους «σπορ» και στον δρόμο προς το ΣΕΦ. Εκεί που κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πετάξουν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο γήπεδο για τον πρώτο τελικό της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λίγο πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού φτάσει στο ΣΕΦ, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες πέταξαν πέτρες στο πούλμαν, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια και να τραυματίσουν ελαφρά τους Στράτο Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ.

Η επίθεση έγινε στο ύψος του Μοσχάτου και οι δύο παίκτες πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, γιατί ένιωθαν θραύσματα στα μάτια τους. Την φωτογραφία ανέβασε ο Μάικ Μπατίστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά «αυτή η αηδία πρέπει επιτέλους να σταματήσει».

Πέταξαν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του ΠΑΟ στο ΣΕΦ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το πούλμαν του Παναθηναϊκού έφτασε τελικώς λίγο μετά τις εννιά στο ΣΕΦ, όμως μετά από το εν λόγω περιστατικό, ο πρώτος αγώνας των τελικών της Α1 αναβλήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Αστυνομίας. «Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της Επιτροπής του Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Ελληνικής Αστυνομίας», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ