Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Παρασκευή - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Παρασκευή

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Παρασκευή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακοκαιρίας... συνέχεια και την Παρασκευή παρά το ότι είμαστε μία ανάσα πριν το καλοκαίρι. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλη την χώρα με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς στα βόρεια να είναι πρόσκαιρα έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Βελτίωση αναμένεται να σημειωθεί από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα θαλάσσια-παράκτια της κεντρικής-ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Βελτίωση αναμένεται να σημειωθούν από το απόγευμα και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες όπου θα βρέξει κυρίως στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά-Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς στη Κρήτη να είναι τοπικά έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα έντονα, το απόγευμα όμως θα ασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ