Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Τραβόλτα - iefimerida.gr

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Τραβόλτα

Τζον Τραβόλτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σιγά σιγά ο Τζον Τραβόλτα «καθαρίζει» το όνομά του από τις κατηγορίες ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τέσσερις νεαρούς άνδρες, καθώς ήδη ο πρώτος απέσυρε τη μήνυση εναντίον του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος μασέρ που του έκανε μήνυση, την απέσυρε όταν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ηθοποιού που τον έδειχναν στη Νέα Υόρκη και όχι στο Λος Άντζελες, την ημερομηνία που είχε δηλώσει ο μασέρ.

Συνολικά μέχρι στιγμής τέσσερις νέοι άντρες - οι τρείς μασέρ - έχουν καταγγείλει δημόσια πως ο ηθοποιός τους παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους, όμως μόνο οι δυο εκ των τεσσάρων έχουν καταθέσει μηνύσεις.

Από την αρχή των καταγγελιών, ο Τραβόλτα, μέσω του δικηγόρου του, είχε απορρίψει τις καταγγελίες εις βάρος του, τονίζοντας πως πρόκειται για ανυπόστατα και γελοία ψεύδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ