Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Οουεν - iefimerida.gr

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Οουεν

Μάικλ Οουεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Οουεν ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τον ενημέρωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Αγγλος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα τη φετινή σεζόν εξαιτίας των συχνών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» μετά από τρία χρόνια και όπως έγραψε στον λογαριασμό του, θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά από ολιγοήμερες διακοπές. «Ο προπονητής με ενημέρωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο. Απόλαυσα κάθε λεπτό από τα τρία χρόνια που πέρασα σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς της ομάδας για την υποστήριξή τους. Τώρα σχεδιάζω να κάνω ολιγοήμερες διακοπές και να αποφασίσω το μέλλον μου», ανέφερε ο 32χρονος άσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ