Αιματηρή επίθεση εναντίον αλλοδαπών στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Αιματηρή επίθεση εναντίον αλλοδαπών στο Ηράκλειο

Αιματηρή επίθεση εναντίον αλλοδαπών στο Ηράκλειο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, τρεις Πακιστανοί, μετέφεραν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έναν νεαρό ομοεθνή τους ο οποίος είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό απο κατοίκους της περιοχής Αγίας Βαρβάρας. Γιατροί του νοσοκομείου ειδοποίησαν την αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η έρευνα που όμως σε κάθε βήμα, έβρισκε εμπόδια.

Οι αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 19, 21, 29 και 32 ετών, υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από άγνωστα άτομα σε Επαρχιακή Οδό του Δήμου Γόρτυνας.

Συγκεκριμένα, καταγγέλουν ότι προχθές το βράδυ, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους άγνωστοι δράστες, επιτέθηκαν με ξύλα χτυπώντας τους αλλοδαπούς σε διάφορα σημεία του σώματός τους τραυματίζοντας τους.

Οι τρεις από τους ανωτέρω αλλοδαπούς, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο νεαρότερος από αυτούς φέρει βαρύτερα τραύματα.

Πέραν τούτου, η έρευνα της Αστυνομίας απέβη άκαρπη. Ο νόμος της σιωπής, όπως, δημοσιεύει το protothema.gr, σε μία άτυπη «ομερτά», των κατοίκων του χωριού, παρεμποδίζοντας τη διεξαγωγή της έρευνας και η αστυνομία, για την ώρα, δεν μπορεί να βρει την άκρη για να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος.

Αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι της συμπλοκής, προηγήθηκε άλλο επεισόδιο και στρέφουν τις έρευνές τους προς αυτή την κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας ζητούν περισσότερη αστυνόμευση καθώς όπως καταγγέλλουν το κακό έχει παραγίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ