Κλέφτες έκαναν... φαγοπότι σε κυλικείο και έφυγαν με 10 ευρώ και πολλά φαγώσιμα! - iefimerida.gr

Κλέφτες έκαναν... φαγοπότι σε κυλικείο και έφυγαν με 10 ευρώ και πολλά φαγώσιμα!

Κλέφτες έκαναν... φαγοπότι σε κυλικείο και έφυγαν με 10 ευρώ και πολλά φαγώσιμα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάφεραν να μπουν στο κυλικείο του σχολείου με τα... χίλια βάσανα και αφού μπήκαν βρήκαν στο ταμείο μόνο 10 ευρώ. Προφανώς λοιπόν, δεν θα έφευγαν με άδεια χέρια... Αφού έκαναν ένα διάλειμμα για να ικανοποιήσουν τη λιγούρα τους, στη συνέχεια «σήκωσαν» όλα τα φαγώσιμα και εξαφανίστηκαν.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σχολείο σπάζοντας τα τζάμια του σχολείου και μάλλον τραυματίστηκαν κιόλας, καθώς όπως αναφέρει το patrisnews.com στο σημείο βρέθηκαν και κηλίδες αίματος.

Στη συνέχεια, οι δράστες, αφού πρώτα σύρθηκαν μέσα από έναν στενό διάδρομο για να φτάσουν στο εσωτερικό του σχολείου, διέρρηξαν την είσοδο του κυλικείου. Τα είχαν καταφέρει. Ανοίγοντας, όμως, το ταμείο βρήκαν μέσα μόνο 10 ευρώ. Δεν κάθησαν, όμως, και να σκάσουν...

Αφού έφαγαν και ήπιαν ό,τι βρήκαν για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους, το άδειασαν κυριολεκτικά! Οπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του κυλικείου, Ευφροσύνη Κωνσταντοπούλου«μου πήραν 10 ευρώ που είχα στην ταμειακή μηχανή, όλα τα αλλαντικά που χρησιμοποιούμε στα τοστ, τα τσουρεκάκια, την φραπεδιέρα, τον καφέ και την ζάχαρη και τους χυμούς. Μου πήραν ακόμα και μια εικονίτσα της Παναγίας που είχα κρεμασμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ