«Εβρεξε» αστέρια στις Κάννες! Η λαμπερή πρεμιέρα του 65ου Φεστιβάλ - iefimerida.gr

«Εβρεξε» αστέρια στις Κάννες! Η λαμπερή πρεμιέρα του 65ου Φεστιβάλ

«Εβρεξε» αστέρια στις Κάννες! Η λαμπερή πρεμιέρα του 65ου Φεστιβάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μπρους Γουίλις, Εντουαρτ Νόρτον, Μπιλ Μάρει και Τίλντα Σουίντον, ήταν οι λαμπεροί πρωταγωνιστές που πάτησαν πρώτοι το κόκκινο χαλί στο φετινό, 65ο Φεστιβάλ των Καννών, αφού το «Moonrise Kingdom» στο οποίο και πρωταγωνιστούν είναι η ταινία που σήκωσε την αυλαία του φεστιβάλ...

Την ασπρόμαυτη αφίσα του φετινού φεστιβάλ κοσμεί η ασπρόμαυρη Μέριλιν Μονρόε με αποτέλεσμα, όπου και να κοιτάξεις... το ηδυπαθές βλέμμα της την ώρα που σβήνει ένα κεράκι να υπάρχει παντού

Την τελετή έναρξης παρουσίασε η Γαλλίδα Μπερενίς Μπεζό, σύζυγος Μισέλ Χαζαναβίσιους, του σκηνοθέτη που έκανε φέτος περήφανη την Γαλλία με την ταινία «The Artist», που σάρωσε τα Όσκαρ.

Αυτοί, πάντως, που έκαναν τη βραδιά ακόμη πιο αστραφτερή ήταν τα μέλη της κριτικής επιτροπής: Νταιάν Κρούγκερ, Γιουν Μάκ Γκρέγκορ, ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν, Νάνι Μορέτι και φυσικά Ζαν Πολ Γκοτιέ, ο οποίος και έκλεψε την παράσταση... φορώντας ένα παντελόνι που από τη μία πλευρά, την μπροστινή, ήταν φούστα.

Και όσο οι σινεφίλ είναι στις αίθουσες, οι σκηνοθέτες δίνουν συνεντεύξεις για τις ταινίες τους, οι επαγγελματίες του κινηματογράφου αγοράζουν και πωλούν ταινίες και οι ακριβοπληρωμένοι στάρ κάνουν πασαρέλα στο κόκκινο χαλί, στους δρόμους της Κρουαζέτ μπορούν να συμβούν τα πιο απίθανα πράγματα.

«Εβρεξε» αστέρια στις Κάννες! Η λαμπερή πρεμιέρα του 65ου Φεστιβάλ  | iefimerida.gr 0

Για παράδειγμα, χθες, ο Σάσα Μπάιρον Κοέν εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Carlton, παρέα με μια καμήλα, ντυμένος δικτάτορας -για να προωθήσει και την ομώνυμη ταινία του που θα βγει το καλοκαίρι- και μιλώντας αραβικά. Εκανε ένα show παρόμοιο με εκείνο που είχε ...ανάψει τα αίματα στην τελετή των Όσκαρ. Μόνο που στις Κάννες πήρε μαζί και μια καμήλα και δεν δίστασε να καθήσει μαζί της σε μια καφετέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ