Ο Τσάρλι Σιν τα βάζει με ένα τρένο στo τρέιλερ της νέας του σειράς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τσάρλι Σιν τα βάζει με ένα τρένο στo τρέιλερ της νέας του σειράς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Two and a Half Men πάει εξαιρετικά χωρίς αυτόν. Και ο ίδιος συνεχίζει να κάνει καθημερινά μακροβούτια σε κασόνια βότκα, πορνοσταρ και χούφτες κόκα. Αυτό δεν τον εμποδίζει να γυρίζει ταυτόχρονα την νέα του σειρά που κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου. Με άλλα λόγια, της τελευταίας του ευκαιρίας.

«Κάθε ένας αξίζει μια 24η ευκαιρία», είναι η ατάκα με την οποία τελειώνει το νέο τρέιλερ του Anger Managment, της πολυναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς του Σιν. Και η αλήθεια είναι ότι ο Τσάρλι έχει ξοδέψει πολλές παραπάνω από τις 7 ζωές που του αναλογούν.

Όμως είναι εθιστικό να βλέπεις κάποιον να καταστρέφεται. Και ο Τσάρλι το κάνει με τόσο χάρη.

Όσον αφορά τα της σειράς, ο Τσάρλι παίζει ουσιαστικά τον εαυτό του, ως θεραπευτή με ειδίκευση στην διαχείριση θυμού που διατηρεί γραφείο, αλλά πηγαίνει και δωρεάν στην φυλακή για να βοηθήσει τους κρατούμενους.

Ουσιαστικά όλο αυτό στηρίζεται στον αντίστοιχο ρόλο που έπαιξε ο Τζακ Νίκολσον στην ταινία Anger Managment του Άνταμ Σάντλερ το 2003.

Αλλά καθόλου δεν μας πειράζει.

Μαζί του, μεταξύ άλλων, η Σέλμα Μπλαιρ.

Ο Τσάρλι Σιν τα βάζει με ένα τρένο στo τρέιλερ της νέας του σειράς [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ