Σε ρυθμούς... προσφορών κινούνται από σήμερα τα μαγαζιά της Αθήνας - iefimerida.gr

Σε ρυθμούς... προσφορών κινούνται από σήμερα τα μαγαζιά της Αθήνας

Σε ρυθμούς... προσφορών κινούνται από σήμερα τα μαγαζιά της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρυθμούς προσφορών θα κινείται η αγορά της Αθήνας από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, σε μια προσπάθεια να δωθεί μια ανάσα στην εμπορική κίνηση.

Σε μια περίοδο που η κατάσταση στην αγορά έχει επιβαρυνθεί σημαντικά, λόγω και του κλίματος έντονης αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή της χώρας, ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθηνάς, αναλαμβάνει τη δράση «Ανοιξιάτικες ευκαιρίες στην Αθήνα», σκοπός της οποίας είναι η αναβάθμιση του Κέντρου και η τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Οπως, μάλιστα, τονίζουν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών ότι τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και η προηγούμενη «Παρασκευή στην Αθήνα», εντάσσονται σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό, που προβάλλει τη συλλογικότητα ως ένα ισχυρό μέσο για την επίτευξη της αναβάθμισης της αγοράς της Αθήνας, καθώς και των περιφερειακών αγορών.

Μουδιασμένοι οι καταναλωτές

Πάντως όπως επισημαίνουν φορείς της αγοράς, η κίνηση είναι «παγωμένη» μετά και τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών ούτως ή άλλως είναι περιορισμένο, η ψυχολογία τους πεσμένη,ενώ οι συχνές διαδηλώσεις στο Κέντρο της Αθήνας, αλλά και το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί επιβαρύνει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ