Κρεμασμένη στον αχυρώνα βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι, Μαίρη - iefimerida.gr

Κρεμασμένη στον αχυρώνα βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι, Μαίρη

Κρεμασμένη στον αχυρώνα βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρεμασμένη στον αχυρώνα του σπιτιού της βρέθηκε η δεύτερη, εν διαστάσει σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου, Μάιρη. Η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν γνωστή, ωστόσο αυτό που κατά πάσα πιθανότητα την οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή της ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε...

Συγκεκριμένα, η Μέρη Κένεντι βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 52 ετών στον αχυρώνα του σπιτιού της στο προάστιο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης , το απόγευμα της Τετάρτης.

Η Μέρη Κένεντυ, όπως ήταν γνωστό, αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού και εξάρτησης από ναρκωτικά... Παρά το γεγονός ότι μετά το διαζύγιό της από τον Ρόμπερτ Κένεντι είχα κάνει προσπάθεια να απεξαρτηθεί, δεν το είχε καταφέρει.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να την οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή της ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, καθώς τον τελευταίο καιρό ο πρώην σύζυγος της απειλούσε ότι θα της μειώσει σημαντικά τη διατροφή.

Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός της ισχυρίζονται ότι η Μαίρυ Κένεντυ ήταν πολύ κοντά στη... χρεοκοπία και ότι κινδύνευε να χάσει ακόμη και το σπίτι της.

Η Μαίρη Ρίτσαρντσον και ο Ρόμπερτ Κένεντι (γιος της Εθελ και του Ρόμπερτ Κένεντι, του γερουσιαστή που δολοφονήθηκε στο Λος Αντζελες το 1968 και ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δολοφονήθηκε το 1963) παντρεύτηκαν το 1994 και χώρισαν το 2010. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Η κατάρα των Κάμελοτ

Θυελλώδη διαζύγια, τραγικά ατυχήματα, αρρώστιες και άλλες ανθρώπινες δυστυχίες πλήττουν τα τελευταία χρόνια τη δημοφιλέστερη πολιτική δυναστεία των ΗΠΑ...

Κανένα μέλος της «στιγματισμένης» οικογένειας Κένεντι δεν έχει μείνει απρόσβλητο από αυτήν τη μυστηριώδη κατάρα που ειναι γνωστή ως «κατάρα των Κάμελοτ». Η κακοδαιμονία έχει σφραγίσει ανεξίτηλα τη μοίρα των Κένεντι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ