Νίκησε με ανατροπή τους Λέικερς και έκανε το 2-0 η Οκλαχόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκησε με ανατροπή τους Λέικερς και έκανε το 2-0 η Οκλαχόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν 77-75 με ανατροπή στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης τους Λος Αντζελες Λέικερς και έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Οι «λιμνάνθρωποι» προηγήθηκαν με 75-68, δύο λεπτά πριν το τέλος, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη, μια και στην τελευταία επίθεση των Λέικερς ο Στιβ Μπλέικ αστόχησε σε σουτ τριών πόντων. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 22 πόντους, ενώ πέτυχε και το καλάθι που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (76-75), ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ σημείωσε 20 πόντους με μόλις 9/25 σουτ.

Οι Μπόστον Σέλτικς «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα τη Φιλαδέλφεια επικρατώντας μέσα στην έδρα των 76ερς με 107-91 και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας, κάνοντας το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Πρωταγωνιστής για τους Σέλτικς ήταν ο Κέβιν Γκαρνέτ με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Πολ Πιρς με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Ραζόν Ρόντο πρόσθεσε 23 πόντους και μοίρασε 14 ασίστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ