Αδίστακτοι ληστές πυροβόλισαν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου - iefimerida.gr

Αδίστακτοι ληστές πυροβόλισαν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου

Ληστές πυροβόλισαν ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου στην Ηλεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με δύο ένοπλους ληστές βρέθηκε 56χρονος Δημήτρης Χάρδας, ιδιοκτήτης του vigla village Hotel στην Ηλεία, λίγο πριν τις δύο,τα ξημερώματα της Τετάρτης. Όταν αντιστάθηκε στους κακοποιούς, εκείνοι δε δίστασαν να πυροβολήσουν δύο φορές, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσει σοβαρά η ζωή του

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, οι δράστες έφτασαν πεζοί στο χώρο του ξενοδοχείου. Μπήκαν μέσα από την κεντρική είσοδο, φορώντας κουκούλες, ενώ ο ένας έβγαλε πιστόλι. Αμέσως απείλησαν τον 56χρονο ξενοδόχο και του ζήτησαν ότι χρήματα είχε στο ταμείο. Εκείνος όμως αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα και μάλιστα προσπάθησε να τους επιτέθηκε.

Εκείνοι τότε δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν εν ψυχρώ δύο φορές στα πόδια, τραυματίζοντάς τον στο μηρό και κάτω από τη βουβωνική χώρα. Προφανώς οι δράστες αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση του ιδιοκτήτη και μετά τους πυροβολισμούς έφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ