Περαστικοί εντόπισαν πτώμα να επιπλέει στο νερό! [βίντεο] - iefimerida.gr

Περαστικοί εντόπισαν πτώμα να επιπλέει στο νερό! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάρτυρες ενός αποτρόπαιου θεάματος έγιναν περαστικοί στο λιμάνι του Ηρακλείου, όταν είδαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στο νερό.

Το πτώμα βρέθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης κοντά στο φρούριο του Κούλε. Οι περαστικοί ενημέρωσαν τις Αρχές και μέσα σε λίγη ώρα στο σημείο είχε φθάσει το λιμενικό το οποίο και ανέσυρε το πτώμα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 57 ετών, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Η οικογένειά του ενημερώθηκε αμέσως μόλις η σωρός του άνδρα παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο. Όπως δημοσιεύει το cretalive.gr, μόλις στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες του λιμενικού που διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, ενώ έβγαζε νερό από το στόμα και τα μέλη του παρουσίαζαν ευκαμψία, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος επήλθε πρόσφατα, κάτι ωστόσο που θα επιβεβαιωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες από τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς στο τσαντάκι του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα μικρό τσαντάκι το οποίο περιείχε και ένα σημείωμα στο οποίο ο 57χρονος έγραφε πως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Στο σημείωμα επίσης αναγραφόταν η διεύθυνσή του και το τηλέφωνο του σπιτιού του, μέσω των οποίων οι αρχές μπόρεσαν να ειδοποιήσουν την σύζυγό του.

Οι υποψίες της Αστυνομίας στηρίζονται στο ότι ο 57χρονος βρέθηκε δίχως παπούτσια και εικάζουν πως τα είχε βγάλει προτού βουτήξει στο νερό. Τα παπούτσια του βρέθηκαν έξω από την θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ