Αγανακτισμένος Βρετανός στέλνει μήνυμα στους Ελληνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγανακτισμένος Βρετανός στέλνει μήνυμα στους Ελληνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενους συμπαραστάτες έχει η Ελλάδα στον Γολγοθά του μνημονίου. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ένας «αγανακτισμένος» Βρετανός, ο οποίος ορμώμενος απο την δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, ανάρτησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο φαίνεται πραγματικά εξοργισμένος απο τα τεκταινόμενα και προσπαθεί να «αφυπνίσει» τους πολίτες, προκειμένου να στραφούν εναντίον των πραγματικών υπαίτιων της κρίσης.

Στο βίντεο αναφέρεται αρχικά στην «αφορμή» που τον οδήγησε σ' αυτές τις δηλώσεις και ξεχείλισε την αγανάκτιση μέσα του. Ο ίδιος αναφέρει οτι είδε σε τηλεοπτικό κανάλι μία ελληνική οικογένεια σε πλήρη ξαθλίωση και έναν πατέρα καταρρακωμένο να «σπάει» μπροστα στις κάμερες και στα παιδιά του, μην μπορώντας να αντέξει το βάρος της οικονομικής ανέχειας.

Η εικόνα αυτή φάνηκε να συγκίνησε ιδιαίτερα τον νεαρό Βρετανό, ο οποίος κατηγορεί ανοιχτά μέσα απο το βίντεο του, την ψυχκή καταρράκωση και τις ρήξεις των ανθρώπινων σχέσεων που επιφέρουν τα «παιχνίδια» των τραπεζών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βίντεο.

Κατηγορεί για κερδοσκοπία τις Τράπεζες, και τονίζει οτι τζογάρουν εις βάρος του Ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να φαίνονται οι Έλληνες ως τεμπέληδες και υπεύθυνοι για αυτή τη κατάσταση, γεγονός που προκαλεί την οργή των Γερμανών που αρνούνται να «πληρώνουν τα ξένα χρέη».

Ο ομιλητής όμως ξεκθαρίζει οτι τα «χρέη» δεν είναι του ελληνικού λαού, αλλα των (Γερμανικών κυρίως) Τραπεζών, στις οποίες πηγαίνουν εν τέλει τα «πακέτα διάσωσης», ενω ο ελληνικός λαός συνεχίζει και θα συνεχίσει να ζεί στην ανέχεια, καταδεικνύοντας ανοιχτά ως παράδειγμα την Deutsche Bank.

Τέλος κατηγορεί την κυβέρνηση, όχι μόνο της Γερμανίας, αλλά και της Αγγλίας και της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης, οτι δε νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, αλλά προκειμένου να έχουν περισσότερα κέρδη, «επιτίθενται» οικονομικά σε άνεργους, σε ηλικιωμένους και σε ανάπηρους πολίτες

Καταλήγοντας, προτείνει ως λύση την δημοσιοποίηση της υγείας και των τραπεζών και τη διαχείρησή τους απο ουδέτερους ανθρώπους που θα νοιάζονται για το κοινό καλό και όχι μόνο για της τσέπης τους, ενω καταλήγει στο οτι η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα σε ύφεση, αλλά μόλις την καταστρέψουν εντελώς θα στραφούν και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με επόμενη «στάση» την Αγγλία.

Είναι γεγονός οτι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ σοβαρή και κρίσιμη, σε τέτοιο βαθμό ωστε να αγανακτούν ακόμα και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και να προσπαθούν να αφυπνίσουν μία χώρα που δε προκειται να σωθεί όσο κάνει ξανα και ξανα «κύκλους στα ίδια χωράφια»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ