H Δούκισσα Νομικού με μπικίνι στην παραλία [εικόνες] - iefimerida.gr

H Δούκισσα Νομικού με μπικίνι στην παραλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πρώτο φετινό μπάνιο της Δούκισσας στην παραλία της Βουλιαγμένης έγινε είδηση, αφού όλως τυχαίως ήταν παρών παπαράτσι. Η ουσία όμως είναι αλλού. Ότι μέχρι τώρα η 25χρονη παρουσιάστρια δεν αισθανόταν άνετα με τέτοιες «δημοσιεύσεις». Τι έχει αλλάξει;

Ο τίτλος της ωραιότερης Ελληνίδας την συνοδεύει από την πρώτη στιγμή που φόρεσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς. Αλλά τα προηγούμενα χρόνια αυτή η ομορφιά της ήταν ναι μεν εκθαμβωτική, αλλά και κάπως κοριτσίστικη, αβέβαια, χωρίς αυτοπεποίθηση.

Κάτι που ήταν φανερό στο πόσο άβολα ένοιωθε κατά την διάρκεια των -ελάχιστων- σέξι φωτογραφήσεων που δέχτηκε να κάνει.

Αυτό δεν ισχύει πια.

Κάτι η σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, κάτι η πλαστική της στο στήθος και μια νέα, ανανεωμένη Δούκισσα έχει αναδυθεί.

Μια 25άρα που υποψιαζόμαστε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιτρέπει στους παπαράτσι να την φωτογραφίζουν καθώς μπαίνει και καθώς βγαίνει από την θάλασσα. Ή τουλάχιστον δεν τρέχει να τους κρυφτεί με τον ίδιο φανατισμό.

Οι δηλώσεις που συνοδεύουν το δημοσίευμα είναι άνευ σημασίας («Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή. Λατρεύει το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία και κάθε χρόνο μόλις ζεσταίνει ο καιρός αρχίζει από νωρίς τα μπάνια στη θάλασσα. Προσπαθεί να κολυμπάει σχεδόν καθημερινά για αρκετή ώρα, ενώ δε χάνει την ευκαιρία για αν προπονηθεί στο αγαπημένο της σπορ, το θαλάσσιο σκι»).

Όπως ακριβώς και η λίστα με του τι δεν πρέπει να κάνουμε στην παραλία, που έγραψε πριν από μερικές μέρες, στην λογική «Ξεχάστε το βαρύ make up, τα τακούνια, τα ακριβά φορεματάκια, τα βραχιόλια των 15.000 ευρώ, τα κρουασάν, τις πίτσες, τα πατατάκια και όλα αυτές τις σατανικές αμαρτίες».

Το μόνο που χρειάζεστε να ξέρετε είναι ότι η φετινή Δούκισσα είναι όντως η ωραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα.

Οπότε και κάθε της βουτιά, αποτελεί «είδηση».

Φωτογραφίες: Περιοδικό ΟΚ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ