Αστυνομικοί «έπιασαν» ένα αυτοκίνητο γεμάτο χασίς - iefimerida.gr

Αστυνομικοί «έπιασαν» ένα αυτοκίνητο γεμάτο χασίς

ναρκωτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αμάξι γεμάτο ναρκωτικά εντόπισαν και καταδίωξαν αστυνομικοί στα Ιωαννίνων. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό ύποπτου οχήματος να σταματήσει για έλεγχο.

Ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε με ελιγχούς να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Τελικά ο δράστης και ο συνεργός του, ηλικίας 52 και 57 ετών, συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σάκοι, που περιείχαν 110 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 117 κιλών και 885 γραμμαρίων, και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα αρχεία της ασφάλειας, για τον 52χρονο εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ιωαννίνων, καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχής, εμπορίας και παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ