Η Στικούδη θεωρεί τον Τσίπρα σέξι και η Χρηστίδου τον Καιάδα γλυκούλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Στικούδη θεωρεί τον Τσίπρα σέξι και η Χρηστίδου τον Καιάδα γλυκούλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος τραγουδούσε ο Στράτος Διονυσίου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα σχόλια της Κατερίνας Στικούδη και της Σίσσυς Χρηστίδου για το νέο αίμα στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη, σχολίασε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ότι βρίσκει πολύ σέξι τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στους άντρες που την ελκύουν: «Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι μελαχρινός και μου αρέσουν οι μελαχρινοί... Ξέρεις τι μου αρέσει στην περίπτωση Τσίπρα; Ότι δεν είναι αυτό το γραβατωμένο, το πνιγμένο». Μάλιστα, για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της, του αφιέρωσε και το τραγούδι «Κάνε με να μείνω για πάντα».

Στην εκπομπή «Όλα», εκτός από τη Στικούδη ήταν καλεσμένος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Καιάδας (κατά κόσμον Γιώργος Γερμένης), τον οποίο όταν η Σίσσυ Χρηστίδου είδε σε ρεπορτάζ της εκπομπής της χωρίς το τρομακτικό μακιγιάζ που κάνει όταν τραγουδάει με το συγκρότημα του, αναφώνησε:«Καλέ αυτός είναι γλυκούλης!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ