Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την μαμά της πριν από 17 χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την μαμά της πριν από 17 χρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μεγάλη μαγκιά να τολμάς να παίξεις βίντεο του εαυτού σου πριν από 17 χρόνια, όταν δηλαδή ήσουν μελαχρινή, με μπούκλες και εμφανώς διαφορετικές...ανατομικές διαστάσεις. Αλλά η Ελένη το έκανε στα πλαίσια της χθεσινής της εκπομπής, προβάλλοντας μια συνέντευξή της στον Γιώργο Μαρίνο.

«Με ξάφνιασε. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Της μπήκα εμπόδιο πολλές φορές για να μη γίνει παρουσιάστρια, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που το δεχτήκαμε θέλαμε δεν θέλαμε. Αλλά τώρα είμαι ευχαριστημένη», δήλωσε η μητέρα της παρουσιάστριας που ήταν επίσης καλεσμένη στην ίδια εκπομπή (CIAO Ant1) του Γιώργου Μαρίνου.

Ενώ εντύπωση έκανε ότι οι δυο τους κρατιόντουσαν χέρι-χέρι καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης. Απόδειξη του πόσο αγαπημένες ήταν και παραμένουν. Άλλωστε όταν ο Μαρίνος ρώτησε την Ελένη εάν θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη για κάτι από την μητέρα της και εκείνη απάντησε «Για το μόνο πράγμα που θέλω να της ζητήσω συγγνώμη είναι που αργώ να της ζητήσω συγνώμη όταν φταίω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη Γιώργος Μαρίνος CIAO Ant1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ