Εντοπίστηκε αυτοκίνητο – βόμβα στο Μαρούσι - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο – βόμβα στο Μαρούσι

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο – βόμβα στο Μαρούσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα ένα κλεμμένο όχημα γεμάτο με εμπρηστικούς μηχανισμούς εντόπισαν αστυνομικοί σε περιοχή του Αμαρουσίου μία μέρα από την επίθεση με γκαζάκια στην εφορία της περιοχής. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν ένα λευκό βαν που είχε κλαπεί στις αρχές Μαΐου από το Βύρωνα.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και στην καρότσα του ήταν τοποθετημένοι τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί αποτελούμενοι από γκαζάκια και προσανάμματα τζακιού για την πυροδότηση τους. Δίπλα τους υπήρχα ν και τρία μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό.

Οι αστυνομικοί τώρα εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα είτε το όχημα να συνδέεται με την επίθεση στην εφορία, είτε να συνδέεται με τον εντοπισμό κλεμμένου αυτοκινήτου που εντοπίστηκε γεμάτο γκαζάκια και εμπρηστικούς μηχανισμούς στην περιοχή του Ζωγράφου πριν από δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ